Finansiering af vækst og udvikling

Det koster penge at udvide og udvikle sin virksomhed. Vækstplaner rækker tit langt ud i fremtiden, og nogle gange går der også ganske lang tid, før man tjener sin investering hjem igen. Derfor kan det være en god idé med en ekstra finansiering. Vi står klar til at bistå dig med finansiering i form af lån til faste lave renter, så du kan realisere mulighederne i din virksomhed.

 

Nye markeder

Det kan være, at din virksomhed har mulighed for at udvikle sig på nye markeder. Måske i udlandet, måske ser du muligheder i en anden kundegruppe eller andre produkter. Langsigtede planer, som f.eks. at få fodfæste på et nyt marked, kræver ekstra kapital. Det kan være til investering i anlæg, men også til at betale for nye lokaler eller løn til nye medarbejdere.

Virksomhed i vækst

Når virksomheder vokser, følger der som regel omkostninger med. Hvis din virksomhed er i gang med – eller står foran – en ekspansion, kan du have brug for ekstra penge. Det kan være til et større varelager, et bredere produktsortiment eller indkøb af nyt udstyr og materialer. Det kan også være, du har behov for at gøre en ekstra indsats i forhold til salg og markedsføring.

Produkt- og idéudvikling

Produktudvikling kan være nødvendig for overhovedet at være konkurrencedygtig. Men det kan også være en løftestang til ny vækst i din virksomhed. Det kan være du ser muligheder for at udnytte væksten inden for bæredygtighed ved at udvikle et eksisterende produkt. Der kan være en del udgifter, når et produkt skal udvikles og fornys. Penge som måske først kommer ind igen langt senere.

IT-udvikling

Måske overvejer du, om din virksomhed skal i gang med at sælge produkter eller ydelser på nettet. Eller det kan være, at din ”gamle” webshop trænger til fornyelse, måske hjulpet på vej af markedsføring og salgsaktiviteter . Vi kan understøtte dine idéer med finansiering, også hvis du slet og ret bare gerne vil have virksomhedens it-system opdateret.

 
Forrige
Forrige

Finansiering af ændrede ejerforhold i din virksomhed

Næste
Næste

Finansiering af ejendomme