Finansiering af ejendomme

Står du over for at skulle købe ejendom? Eller mangler du finansiering i forbindelse med udvikling eller istandsættelse? Hvad enten det er til eget brug, videresalg eller udlejning af erhvervsejendomme, har de fleste virksomheder brug for ekstra likviditet til at dække alle omkostninger, indtil investeringen giver en indtjening. Et fleksibelt erhvervslån kan være den rette løsning for ejendomsselskaber, der står og mangler finansiering til ejendomsinvestering.

 

Erhvervsejendom til eget brug

Mange små og mellemstore virksomheder vælger på et tidspunkt at gå fra leje af erhvervslokaler til at investere i egen erhvervsejendom – det er oftest lokaler, der skal bruges til lager og produktion. Det kan være dyrt og i mange tilfælde næsten umuligt at gå i banken og få finansiering til det. Vi finansierer gerne ejendomskøb for mindre virksomheder, så tal med os, hvis du går i overvejelser om at købe ejendom.

Ejendomsudvikling og -udlejning

Har du et ejendomsselskab, men mangler finansiering til opkøb og istandsættelse af ejendomme til videresalg eller udlejning? Vi ser ofte virksomheder, der skal bruge et lån i forbindelse med totalrenovering af f.eks. en ejendom købt på tvangsauktion.

Midlertidig finansiering

I forbindelse med videresalg og udlejning af erhvervsejendomme, er der under købs- og renoveringsfasen ofte brug for ekstra kapital eller mellemfinansiering, indtil investeringen giver en indtægt. Det kan også være ekstra finansiering til istandsættelse af lagerlokaler, lån til depositum og lignende. I sådanne perioder kan der være behov for at optage midlertidig finansiering.

 
Forrige
Forrige

Finansiering af vækst og udvikling

Næste
Næste

Finansiering af aktiver